Köszöntjük a Magyar Nemzet előfizetői oldalán!

Magyar Nemzet

Megújult Magyar Nemzet: játék és rend


 2016. október 22-től megújult, meggyőződésünk szerint szebb, rendezettebb és áttekinthetőbb formában jelenik meg a Magyar Nemzet. Lapunk legutóbbi tipográfiai újratervezése óta tizenhat év telt el – megérett az idő arra, hogy ismét új ruhában álljunk olvasóink elé.
Steve Jobs, az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb hatású technikai forradalmára mondotta volt: némelyek azt hiszik, hogy a dizájn arról szól, mi hogyan néz ki, de ha mélyebbre ásunk, valójában inkább arról, mi hogyan működik. A Magyar Nemzet tipográfiai megújítása számunkra elsősorban ezt jelenti: jobban működő kereteket teremteni, ésszerűsíteni, átgondoltabbá tenni azt a képzeletbeli épületet, amelyet így a szerkesztők és újságírók nagyobb örömmel lakhatnak majd be, és amelyben az olvasók könnyebben, otthonosabban igazodhatnak majd el.
 Az információs forradalom egyszerre teremtette meg a letisztult, működő dizájn iránti tömeges igényt, és azt a káoszt is, amely ma olyannyira jellemző a tájékozódni vágyó emberek mindennapjaira. A visszavonuló, hídfőállásait vesztő sajtó világjelenség, ahogy a forradalmian új lehetőségek is. Az álhírportálok, álinformációk soha nem látott tömege, illetve a tömegtájékoztatás területére ismét berontó állam ijesztően erősödő szerepvállalása ugyancsak kortünet.
 A Magyar Nemzet tipográfiai megújítása állásfoglalás is erről a kettősségről: lehet és kell is rendet találni ebben az információ- és propagandadzsungelben. Lehet működő és átlátható hellyé értelmezni a körülöttünk lévő kaotikus világot. Megállni, és ráébredni arra, hogy a folyamatos időhiány, az állandó zaklatottság, az állandó beszorítottság, a permanens háború létélménye nem szükségszerű.
Ha úgy tetszik, azt mondani: lehet polgári is ez a világ, amelyben kicsit mindnyájan jobban érezzük magunkat. Otthonunkban, hazánkban, házunkban, kedvenc napilapunkat olvasva.
 Ezért is döntöttünk úgy, hogy nem külső céget, erre szakosodott nagy külföldi vállalatot bízunk meg a lap megújításával. Annak feltételeit teremtettük meg, hogy a dizájnváltást a szerkesztőség saját erőből, saját szellemi munkájával, kreativitásával tudja megvalósítani, és a felmerülő igényekre megfelelően tudjon reagálni a jövőben is.
 Mindeközben azzal is tisztában voltunk, hogy a nyomtatott Magyar Nemzethez csak a legnagyobb tisztelettel és hagyományai iránt érzett felelősséggel szabad hozzányúlni. Nem kis feladat ez, ha az is cél, hogy az újságot modernizáljuk. Ahogy az is, hogy a rendezettség mellett helyet kaphasson a játékosság és a formai kreativitás is, két olyan fontos dolog az életünkben, amellyel az utóbbi évtizedek magyar konzervatív sajtója talán némileg takarékosabban bánt.

Bankkártyát is elfogadunk Most még egyszerűbb elintézni

Ha kedvezőbb áron kéri:

Az újságosnál rendszeresen megvásárolt lapszámok árához képest jelentős kedvezménnyel, havonta mindössze 2 990 forintért rendelheti meg a napilapot. Az előfizetés árelőnye 4460 forint, ez 60 százalék kedvezményt jelent!

Valódi hírek, frissen a postaládában.

Magyar Nemzet - mindig ellenzékben

Tegyen próbára!
Rendelje meg egy hónapra a Magyar Nemzetet!

Kérjük, válasszon előfizetési ajánlataink közül:

  • Egy hónapra 2 990,- Ft
  • Két hónapra 5 980,- Ft
  • Negyed évre 8 970,- Ft
  • Fél évre 17 940,- Ft
  • Egész évre 35 880,- Ft

2 990 Ft‎

Az előfizetés megrendelése előtt kérjük, ismerje meg és fogadja el az Előfizetői szerződési feltételeket és az Adatvédelmi nyilatkozatot.

(ÁSZF olvasása)

(Adatvédelmi nyilatkozat olvasása)

Fizetési partnerünk:

Fizetési partnerünk: